Реклама

👀 Netflix показав тизер другої частини Rebel Moon від Зака Снайдера

Čytaty latynkoju
👀 Netflix показав тизер другої частини Rebel Moon від Зака Снайдера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Netflix показав тизер другої частини Rebel Moon від Зака Снайдера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix поділився першим тизер-трейлером другої частини науково-фантастичної стрічки Зака Снайдера «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами».

Реліз фільму заплановано на 19 квітня і відбудеться він на стримінговій платформі. Стрічка стане продовженням та завершенням історії, яку нам розповіли у «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню», яка вийшла лише 22 грудня та отримала надто не схвальні відгуки від критиків. Оглядачі відзначили, що стрічка доволі сумбурна та висловили сподівання, що можливо друга частина якось виправить помилки.

Тизер-трейлер «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» дивіться нижче.

У «Rebel Moon. Частина 2: Та, що лишає шрами» нам продовжать розповідати історію Кори й решти воїнів, які готових пожертвувати всім у боротьбі пліч-о-пліч із народом Вельдту задля захисту донедавна мирного селища, що стало новим домом для тих, чию батьківщину відібрав Материнський Світ.

Головну роль у фільмі виконує Софія Бутелла (Kingsman), а разом з нею також ми побачимо Чарлі Ганнема («Сини анархії»), Ед Скрейн («Гра престолів»), Мішель Гаусман («Гра престолів»), Джимон Гонсу («Шазам!») та ін.

Також раніше Зак Снайдер розповів про розширену «дорослу» версію фільму, яка має вийти згодом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...