Реклама

🙃 PlayStation не буде видаляти придбані користувачами шоу Discovery як планувалося раніше

Čytaty latynkoju
🙃 PlayStation не буде видаляти придбані користувачами шоу Discovery як планувалося раніше
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 PlayStation не буде видаляти придбані користувачами шоу Discovery як планувалося раніше
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

PlayStation змінила своє рішення та поки що не буде видаляти контент Discovery з бібліотек своїх користувачів.

Відзначимо, що напередодні в компанії повідомили. Що з початку наступного року буде видалено контент Discovery. Тоді Sony відзначила, що причиною цього є «домовленості про ліцензування контенту з постачальниками контенту». Відповідно повідомлялося, що користувачі втратили б змогу переглядати будь-який раніше придбаний контент Discovery.

Це звісно викликало обурення у користувачів, які полюбляють цифрові покупки, адже таким чином виявилося, що покупки зовсім і не покупки, адже цифрові копії можуть прибрати у користувачів в будь-який момент.

Однак тепер PlayStation надала оновлення стосовно цієї ситуації та відзначає, що наразі уже немає планів видаляти придбаний контент Discovery.

У зв'язку з оновленими умовами ліцензування, видалення контенту Discovery, заплановане на 31 грудня 2023 року, більше не відбудеться. Ми вдячні вам за постійну підтримку та відгуки.

Зі свого боку видання GamesIndustry.biz уточнює, що означає це оновлення угоди. Відзначається, що користувачам це дозволить користувачам отримати доступ до придбаного ними контенту «принаймні протягом наступних 30 місяців».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...