Реклама

🤔 «Аквамен і загублене королівство» — що кажуть критики про фільм

Čytaty latynkoju
🤔 «Аквамен і загублене королівство» — що кажуть критики про фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 «Аквамен і загублене королівство» — що кажуть критики про фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Розширений всесвіт DC (DCEU) нарешті підійшов до свого завершення після десяти років спроб нав’язати безуспішну конкуренцію кіновсесвіту Marvel. Фінальним акордом DCEU перед перезапуском цього всесвіту на чолі з Джеймсом Ганном стала стрічка «Аквамен і загублене королівство», яка уже вийшла в кінотеатрах.

Однак, якщо ви вагаєтеся, чи варта стрічка уваги, тоді можна звернути увагу на відгуки оглядачів. Загалом вони доволі негативно сприйняли останню картину в рамках DCEU і її рейтинг сприйняття на порталі Rotten Tomatoes становить 36%, хоча глядачі більш прихильні з 77% схвалення.

Загалом критики відзначають, що відчувається, те що стрічка робилась уже зі знанням того, що уже не буде жодного продовження цього всесвіту DC і вона є дещо інерційною та просто «докочується» до фінішної прямої заради престижу.

Як відзначили у виданні Consequence:

Чи взагалі хтось із тих, хто брав участь у створенні «Аквамена та загубленого королівства», хотів знімати фільм про Аквамена? Навіть Джейсон Момоа — хлопець, чиїм основним висловом є «Я просто щасливий бути тут» — явно намагається вичавити зі сцени хоч якесь відчуття задоволення.

Щодо глядачів, то вони звісно простіше ставляться до «Аквамена та загубленого королівства» відзначаючи. Що це доволі непогана пригода, яку можна переглянути у кінотеатрі та розвантажитись від буденних справ. Як відзначив один з глядачів «це просто фільм під попкорн», він не поганий і не хороший він просто розважить вас.

Також раніше Джеймс Ганн висловив свою думку стосовно останніх тенденцій у супергеройських фільмах, які назвав «камео порно».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...