Реклама

😉 «Дивні дива» це не партія в D&D — брати Даффери заперечили фанатську теорію по сюжету серіалу

Čytaty latynkoju
youtube.com
😉 «Дивні дива» це не партія в D&D — брати Даффери заперечили фанатську теорію по сюжету серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😉 «Дивні дива» це не партія в D&D — брати Даффери заперечили фанатську теорію по сюжету серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Творці серіалу «Дивні дива» брати Метт і Росс Даффери спростували одну з популярних фанатських теорій стосовно можливого сюжетного повороту у останньому сезоні шоу.

Шанувальники серіалу в передочікуванні його завершення заполонили інтернет різноманітними теоріями стосовно його сюжету і одна з них виявилась настільки цікавою, що про неї вирішили запитати у самих творців «Дивних див».

Одна з теорій, яка довгий час циркулює серед найзатятіших фанатів, полягає в тому, що жодних подій показаних у серіалі не відбулось насправді. Тобто все, що відбувається у «Дивних дивах» з першого епізоду першого сезону це велика, довга та незвична партія гри у D&D, яку ми бачимо на самому початку серіалу.

Щодо цієї теорії Метт Даффер жартома відзначив:

Все вірно. Це кінець.... Ні.

З іншого боку Росс Даффер відзначив:

Це було б еквівалентно: «Це все сон». Ні, я запевняю вас, що ми не збираємося закінчувати шоу таким чином. Ми вже давно знаємо, до чого йдемо. І нам це подобається; сподіваюся, це задовольнить усіх. Побачимо.

Відзначимо, що раніше актор Девід Гарбор запевнив нас, що п’ятий сезон буде останнім і усе в ньому закінчиться «дуже реально».

Наразі планується, що зйомки останнього сезону «Дивних Див» розпочнуться у січні наступного року, а напередодні брати Даффери поділились з нами описом першої сцени першого епізоду п’ятого сезону.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...