Реклама

👀 Marvel звільнила Джонатана Мейджорса, якого визнали винним у нападі на колишню дівчину

Čytaty latynkoju
👀 Marvel звільнила Джонатана Мейджорса, якого визнали винним у нападі на колишню дівчину
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Marvel звільнила Джонатана Мейджорса, якого визнали винним у нападі на колишню дівчину
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Суд визнав актора Джоната Мейджорса, який зіграв Канга-Завойовника у фільмах Marvel, винним у переслідуванні та нападі на колишню дівчину.

Актора заарештували ще 25 березня, коли його колишня дівчина, Ґрейс Джаббарі, поскаржилася на напад. З того часу суд провів засідання та постановив, що Мейджорс злам Джаббарі палець, а також бив її, відмовлять ходити в лікарню та погрожував самогубством.

Мейджорса вже покинули менеджер та його рекламна фірма, також його почали «скасовувати» кіностудії. Зокрема, актор більше не грає у фільмі «Я ненавиджу людину в моєму підвалі» від Protagonist Pictures. Також під питанням залишаються його ролі у фільмі Спайка Лі та Amazon і фільм Денніса Родмана та Lionsgate.

Також варто зазначити, що актор грав основного лиходія у всесвіті Marvel — Канга Завойовника. Актор вже встиг з’явитися в «‎Локі» та фільмі «Людина-мураха та Оса: Квантоманія».

Загалом, Мейджорс мав стати головним злодієм у фільмі «Месники: Династія Канга» — спочатку фільм мав вийти у 2024 році, проте Marvel перенесла прем’єру на 2026 рік. Разом з тим студія вже повідомила, що сфокусується на іншому злодії або взагалі скасує «‎Династію Канга».

Щодо інших новин Marvel: раніше ми розповідали, що стрічка «Марвели» стала найменш касовою в історії кіновсесвіту Marvel.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...