Реклама

🤔 Джеймс Кемерон поділився новими деталями про «Аватар 3» та «Аватар 4»

Čytaty latynkoju
🤔 Джеймс Кемерон поділився новими деталями про «Аватар 3» та «Аватар 4»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Джеймс Кемерон поділився новими деталями про «Аватар 3» та «Аватар 4»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Джеймс Кемерон дав нещодавно кілька інтерв’ю, у яких поділився деталями своїх майбутніх фільмів у серії «Аватар».

У своїй розмові з журналом People він відзначив, що третя частина уже на шляху до свого релізу в грудні 2025 року. Над цим фільмом працювали паралельно з «Автором: Шлях води», який вийшов минулого року та зібрав $2,3 млрд та зайняв третю сходинку за зборами за всю історію.

Загалом Кемерон відзначає, що паралельно навіть знімались фрагменти для четвертого «Аватара», щоб забезпечити вікову спадкоємність серед своїх персонажів.

Ми робили (захоплення руху) для третьої частини і зйомки в реальному часі для третьої частини як змішане виробництво з («Аватар: Шлях води»), і ми навіть зняли частину четвертого фільму, тому що всі наші молоді персонажі мають зробити великий стрибок у часі в четвертому фільмі.

Кемерон також розповів, що проміжок в історії між третім фільмом та четвертим буде становити шість років. Тому для нього було важливо зняти деякі сцени для «Аватара 4» наперед, хоча повноцінне виробництво розпочнеться з виходом третього фільму. Варто ще й нагадати, що має бути й п’ятий фільм про який наразі режисер не говорить.

В іншому інтерв’ю для журналу GQ Кемерон розповів, що завдяки розширенню історії «Аватара» на кілька фільмів він зміг створити франшизу, яка ставить на перше місце не лише візуальні ефекти, а й також самих персонажів. Він відзначає, що у третій частині ми отримаємо більшу глибину його героїв.

Ми бачимо нові культури, нових істот — все те саме, що можна було б очікувати від «Аватара», але вся ідея цього циклу фільмів полягає в тому, щоб жити з цими людьми і вирушати з ними в цю епічну подорож. Тому я думаю, що справа не в тому, що ми покажемо вам найкращі водні ефекти, які коли-небудь були зроблені, а в тому, що ви більше проникаєте в серце і душу персонажів. (…) Це подорож у часі. Вона триватиме протягом третього фільму, четвертого і п'ятого. Це цілий епічний цикл».

Нагадаємо, що наразі прем’єра стрічки «Аватар 3» запланована на 19 грудня 2025 року. «Аватар 4» має вийти на екрани 21 грудня 2029 року, а реліз фільму «Аватар 5» аж 19 грудня 2031 року, тобто через 22 роки після виходу оригінальної стрічки.

Також напередодні вийшла Avatar: Frontiers of Pandora, яка розширює світ «Аватара». З нашим оглядом гри можете ознайомитись за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...