Реклама

🤯 На зйомках «Титаніку» використовували низьких статистів задля економії бюджету

Čytaty latynkoju
🤯 На зйомках «Титаніку» використовували низьких статистів задля економії бюджету
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤯 На зйомках «Титаніку» використовували низьких статистів задля економії бюджету
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Джеймс Кемерон розповів, що задля економії бюджету для знімання деяких сцен не допускали статистів вище 1,72 метра зросту.

В новому інтерв’ю режисер пригадав, що під час зйомок бюджет фільму збільшився. Зокрема, через необхідність побудувати величезні та складні декорації на додаток до повномасштабної копії океанського лайнера завдовжки майже 250 метрів.

За словами Кемерона, витрати на виробництво фільму зросли до найбільшого бюджету за всю історію, тому режисеру довелося знайти спосіб, як цей бюджет скоротити.

Зокрема, Кемерон не дозволив брати участь статистам, які були заввишки 1,72 метра. Через це можна було передати велич самого Титаніку й одночасно зекономити на його зображенні, зменшуючи кількість матеріалів для декорацій.

Ми знімаємо лише низьких статистів, тому наш знімальний майданчик виглядав більшим. Будь-хто вище 1,72 метра, ми їх не закидали. Це ніби ми отримали додатковий мільйон доларів від кастингу.

Джеймс Кемерон

Нагадаємо, фільм вийшов у 1997 році та розповідала про загибель лайнера Титанік. Головні ролі зіграли Кейт Вінслет та Леонардо ДіКапріо. Фільм отримав рекордний на той час бюджет, проте фільм окупився у прокаті. Також стрічка отримала 11 премій «Оскар», включаючи «Найкращий фільм» і «Найкращий режисер».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...