Реклама

🎬 Не «Sex and the City» єдиним – серіали про пошук себе та кохання

Подобається «Секс і місто»? А що ще можна подивитися?
Čytaty latynkoju
🎬 Не «Sex and the City» єдиним – серіали про пошук себе та кохання
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Не «Sex and the City» єдиним – серіали про пошук себе та кохання
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Подобається «Секс і місто»? А що ще можна подивитися?

«Секс і місто» заслужено заполонив серця жінок у всьому світі. І недарма. Погодьтеся, роки йдуть, технології розвиваються, з нашим інтелектом вже активно конкурує штучний, а серіал досі актуальний. Бо люди – такі люди.

Ми так само кохаємо, страждаємо від самотності чи зради, ревнуємо. У нас так, як і раніше, відчуваються метелики у животі від чоловіків чи жінок, які подобаються.

Для тих, хто, як і я, подивився серіал про Саманту, Кері, Міранду та Шарлотту вже разів з десять пропоную альтернативу. Можливо, якийсь з цих фільмів западе в ваші серденька, посунувши трохи «Sex and the City». Упущу відомих усім «Відчайдушних домогосподарок», який, зізнаюся, я так і не додивилася до кінця. Порекомендую не такі популярні, на мою думку, але цікаві та захопливі.

  1. «Валерія» – іспанський серіал про письменницю Валерію Феріз, яка переживає проблеми у особистому та творчому житті. Три її подруги (Кармен, лола та Нерея) допомагають і підтримують її, одночасно намагаючись дати раду і своїм життям. Тут і боротьба «Ейдана» та «Біга», пошук свого призначення і свого єдиного кохання. Кожна з героїнь різна та харизматична. Випущено вже 3 сезони і, все може статися, чекаємо на наступний.
  2. «Ненавиджу Різдво» – італійський серіал про медсестру Джіанну, на яку тиснуть її самотність та очікування сім’ї. Вона активно шукає хлопця, з яким могла б прийти до батьків на святкування Різдва. Її подружки також шукають кохання, навіть незалежна та трохи розпусна Тітті. Вийшов один сезон, проте на Нетфлікс вже анонсовано другий.
  3. «Емілі в Парижі» також віднесу до цієї категорії. Хоча закладаюся, всі ви його вже бачили. Емілі намагається реалізуватися в чужій для себе країні, розібратися в почуттях до симпатичного сусіда та відносинах з колегами. Хоча, особисто мені цікавіше спостерігати за життям її начальниці Сільві – досвідченої жінки з яскравою харизмою і витонченим французьким стилем.
  4. «Дівчата» – український мінісеріал про трьох подруг: Катю, Інну та Віку. І хоч фінал доволі передбачуваний, і гумору набагато менше, ніж в попередніх фільмах, все ж його приємно дивитися. Дівчата зворушливо стоять одна за одну, і так же зворушливо вірять, що кожна знайде своє єдине кохання.
  5. «Гламур» – неоднозначний рекомендасьон. Але, толерантні, гоу за мною. Історія про хлопця Марко, який шаленіє від косметики, веде свій блог і мріє створити власний косметичний бренд. Пошук того єдиного, який прийме його таким, як він є, спроби довести усім навколо, що він на щось спроможний – основна лінія сюжету. До всього, одну з головних ролей тут грає моя улюблена «Саманта» Кім Кетролл.

Ось такий список вийшов. Зізнавайтеся, дивилися щось з перерахованого? І що ви можете порекомендувати з такого роду фільмів?)

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...