Реклама

🌚 Стрічка «Марвели» стала найменш касовою в історії кіновсесвіту Marvel

Čytaty latynkoju
🌚 Стрічка «Марвели» стала найменш касовою в історії кіновсесвіту Marvel
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🌚 Стрічка «Марвели» стала найменш касовою в історії кіновсесвіту Marvel
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Марвели» тепер офіційно може отримати звання найбільшого касового провалу в рамках кіновсесвіту Marvel (MCU), адже стрічка досі навіть не окупила витрати на своє виробництво.

Нагадаємо, що реліз фільму продовження «Капітан Марвел» 2019 року відбувся 9 листопада. Згодом стало відомо стрічка стала найгіршим касовим дебютом MCU з $47 млн.

Тепер, як повідомляє Variety стрічка зібрала у світовому прокаті $197 млн при бюджеті на виробництво у $220 млн. Відзначається, що «Марвели» також перша стрічка, якій не вдалося зібрати $100 млн у домашньому прокаті (Північна Америка). Наразі цей показник становить $80 млн.

У зв’язку з таким доволі гнітючим результатом Disney також оголосила, що не буде більше надавати оновлення стосовно зборів стрічки, яка ще завершує свій прокат у кінотеатрах.

Нагадаємо, що раніше гендиректор Disney, Боб Айгер, розповів, що, на його думку, стало причиною провалу. Він відзначив, що «Марвели» «знімали під час Covid, і на знімальному майданчику не було достатнього нагляду» з боку керівництва.

Також Айгер розповів, що наразі студії варто сконцентруватись на якості, а не кількості.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...