Реклама

🎬 Вийшов перший трейлер серіалу «Тед»

Čytaty latynkoju
🎬 Вийшов перший трейлер серіалу «Тед»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Вийшов перший трейлер серіалу «Тед»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрімінгова платформа Peacock опублікувала перший повний трейлер майбутнього серіалу «Тед», що заснований на комедії «Третій зайвий».

У трейлері розкриваються деталі сюжету. Зокрема, плюшевий ведмідь Тед повинний буде відвідувати середню школу зі своїм найкращим другом Джоном (Макс Беркхолдер). Тед вирішує допомогти Джону наздогнати своїх однокласників у всьому, включаючи секс і наркотики.

Варто зазначити, що дії у серіалі є приквелом до ділогії фільмів. Сезон матиме 7 серій та вийде на платформі 11 січня. Перший епізод буде «великим», інші шість — триватимуть приблизно 30 хвилин.

Сет Макфарлейн не тільки повернеться до озвучання Теда, а також виступить сценаристом, виконавчим продюсером, співавтором і режисером серіалу.

Нагадаємо, перший фільм «Третій зайвий» вийшов на екрани у 2012 році. Він став касовим хітом, зібравши майже 550 мільйонів доларів при бюджеті в 65 мільйонів доларів. У 2015 році вийшов сиквел, який зібрав у прокаті понад 215 мільйонів доларів. Обидва фільми були спродюсовані Universal Pictures.

Шукаєте що подивитися у грудні? Раніше ми розповідали про прем’єри місяця, які варті уваги.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...