Реклама

👀 Джеймс Ганн знайшов головного лиходія для свого Супермена

Čytaty latynkoju
👀 Джеймс Ганн знайшов головного лиходія для свого Супермена
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Джеймс Ганн знайшов головного лиходія для свого Супермена
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Джеймс Ганн уже, мабуть, має усе, щоб переходити до повноцінної роботи над своєю стрічкою про Супермена під назвою Superman: Legacy.

Якщо раніше ми дізнались, хто виконає ролі Кларка Кента та Лоїс Лейн, то тепер, видається, ми дізнались ім’я актора, який зіграє головного лиходія.

Видання Deadline повідомляє, що на роль Лекса Лютора, одного з головних противників Супермена, Джеймс Ганн обрав Ніколаса Голта.

Відзначимо, що для самого Голта брати участь у супергеройських фільмах буде не в новинку. Нагадаємо, що раніше він зіграв Генка МакКоя/Звіра у серії фільмів «Люди Ікс». У цій же ролі він також з’являвся у стрічці «Дедпул 2».

З огляду на те, що, Джеймс Ганн, який зараз відповідає за «відродження» кінематографічного всесвіту DC, обрав акторів на ролі ключових персонажів можна припустити, що зйомки Superman: Legacy уже можуть невдовзі розпочатись.

Відзначимо, що цей фільм також розпочне нову еру для студії DC під назвою «Глава 1: Боги і монстри» (Chapter 1: Gods and Monsters). Нагадаємо, що прем’єра стрічки має відбутися 11 липня 2025 року.

Також напередодні з нами поділились новим трейлером стрічки «Аквамен та загублене королівство», яка ще є частиною старого кіновсесвіту DC.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...