Реклама

😮 Зак Снайдер про розширену «дорослу» версію Rebel Moon — «це дуже сексуально, жорстоко, божевільно»

Čytaty latynkoju
😮 Зак Снайдер про розширену «дорослу» версію Rebel Moon — «це дуже сексуально, жорстоко, божевільно»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😮 Зак Снайдер про розширену «дорослу» версію Rebel Moon — «це дуже сексуально, жорстоко, божевільно»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Можливо ви ще не знали, однак Зак Снайдер окрім звичайної версії своєї нової стрічки Rebel Moon готує також і розширену версію з рейтингом R (для дорослих, або у їх супроводі).

Відомо, що його стрічка Rebel Moon поділена на дві частини і перша з них — «Rebel Moon. Частина 1: Дитя вогню» — вийде уже 22 грудня. Обидва фільми отримають також розширену «дорослу» версію і саме про неї напередодні виходу першої стрічки Зак Снайдер розповів трішки більше інформації.

Як передає Deadline слова режисера:

Я написав сценарій у вакуумі, так само як це було б у моїй звичайній естетиці — дуже сильний, дуже сексуальний, жорстокий, божевільний, все на 11.

Також Снайдер відзначив, що також думав про те, щоб усе переробити для «ширшої аудиторії». Однак під час переговорів з Netflix його переконали «повернутися до оригінальної підривної версії з рейтингом R».

Я сказав: «Так, це було б чудово». А вони кажуть: «Тоді ми могли б, знаєш, ти міг би робити свою справу, а ми могли б мати це як окрему частину, знаєш, контенту».

 

Однак Снайдер додав, що попри те, що його увага та первісний задум був власне на «жорсткій» версії фільму він все одно «пишається» і більш стриманою:

Я дуже пишаюся версією фільму PG-13. Справді пишаюся. Я вважаю, що це дійсно весело, чисто і круто, але знову ж таки, просто така собі дивакувата темрява (тінь) версії з рейтингом R, якщо це була моя початкова теза про те, яким може бути фільм, то це те, що ми зробили. Це те, що ми зробили у версії для дорослих.

Deadline також відзначає, що раніше Снайдер говорив про те, що у розширеній версії нас очікує близько години додаткового контенту.

Відзначимо, що у Rebel Moon нам розкажуть історію Кори, колишньої солдатки безжальної імперії, що сіяла хаос по всій галактиці, яка збирає армію воїнів для боротьби проти своїх колишніх господарів.

Головну роль у фільмі виконує Софія Бутелла (Kingsman), а разом з нею також ми побачимо Чарлі Ганнема («Сини анархії»), Ед Скрейн («Гра престолів»), Мішель Гаусман («Гра престолів»), Джимон Гонсу («Шазам!») та ін.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...