Реклама

😥 Меттью Перрі хотів зняти фільм про своє життя, у головній ролі — Зак Ефрон

Čytaty latynkoju
Vanity Fair
😥 Меттью Перрі хотів зняти фільм про своє життя, у головній ролі — Зак Ефрон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😥 Меттью Перрі хотів зняти фільм про своє життя, у головній ролі — Зак Ефрон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Метью Перрі дуже хотів зняти фільм про своє життя, розповіла подруга покійного актора Афіна Кросбі.

Як зазначила Кросбі в інтерв’ю Entertainment Tonight Canada, Перрі дуже хотів зняти байопік про своє життя і навіть висунув ідею, щоб Зак Ефрон зіграв його роль.

Він сказав, що хоче зняти фільм про своє життя. І він працював із Заком Ефроном у минулому. Він сказав, що хотів би, щоб Зак Ефрон зіграв його як молодшу версію, і що незабаром він попросить його зробити це.

Афіна Кросбі

Також вона додала, що актор «просто з нетерпінням чекав можливості поділитися про свою історію та своє одужання від залежності».

Він справді планував відстоювати цю справу, щоб допомогти більшій кількості людей. Тож він був таким оптимістичним і щасливим щодо всього, що хотів зробити.

Афіна Кросбі

Перрі працював з Ефроном разом під час зйомок підлітковій фентезі-комедії 2009 року «Знову 17». Двоє акторів зіграли одного і того ж персонажа в різному віці. Комедія стала касовим хітом зі світовими зборами в 139,5 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 28 жовтня Меттю Перрі знайшли мертвим в джакузі в його будинку в Лос-Анджелесі. Причина смерті Перрі все ще невідома.

Після його смерті було оголошено про заснування Фонду Метью Перрі, який зараз приймає пожертви на допомогу людям, які страждають від залежності.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...