Реклама

🤔 Серіал Daredevil: Born Again втратив сценаристів

Čytaty latynkoju
🤔 Серіал Daredevil: Born Again втратив сценаристів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Серіал Daredevil: Born Again втратив сценаристів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал «Шибайголова: Народжений наново» (Daredevil: Born Again) від Marvel переживає виробниче пекло — проєкт втратив сценаристів та наразі шукає нових.

Як пише Variety, Кріс Орд і Метт Корман залишили проєкт як сценаристи, але залишаються виконавчими продюсерами.

Варто зазначити, що до страйків SAG-AFTRA вдалося зняти менше половини сезону з 18 серій, й наразі Marvel шукає нових сценаристів саме для серій, що залишилися. Разом з цим студія шукає нових режисерів, тому що Marvel прагне «змінити творчий напрямок» шоу.

Також нагадаємо, що страйки SAG-AFTRA все ще тривають, тому до виробництва серіалу повернуться лише після закінчення акцій протесту. Актор Чарлі Кокс повернеться в ролі Метта Мердока, він же Шибайголова, у новому серіалі разом з Вінсентом Д’Онофріо в ролі Вілсона «Кінгпіна» Фіска.

Нагадаємо, «Шибайголова: Народжений наново» вийде ексклюзивно для Disney+ й, як й попередні сезони, буде розповідати історію героя коміксів Marvel Шибайголови.

Щодо інших проєктів студії: раніше ми розповідали, що Marvel поділилась новими тизер-трейлерами стрічки «Марвели». Крім того, інший серіал, «Локі», потрапив в скандал через згенеровану ШІ обкладинку нового сезону.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...