Реклама

🎥 Крістоф Вальц зіграє у «Франкенштейні» від Ґільєрмо дель Торо

Čytaty latynkoju
🎥 Крістоф Вальц зіграє у «Франкенштейні» від Ґільєрмо дель Торо
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Крістоф Вальц зіграє у «Франкенштейні» від Ґільєрмо дель Торо
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Ґільєрмо дель Торо оголосив, що Крістоф Вальц приєднався до акторського складу його майбутньої екранізації «Франкенштейна».

У нещодавньому інтерв’ю виданню Collider режисер також підтвердив, що зйомки розпочнуться у лютому.

Вальц, своїми ролями у фільмах «Безславні виродки» та «Джанго звільнений», розділить екран Оскаром Айзеком («Дюна», «Ex Machina»), Ендрю Гарфілдом («Нова Людина-павук»,«Тік-так, бум!») та Мією Ґот («Х», «Суспірія»).

Хоча поки неясно, яку роль в історії зіграє кожен з акторів, ходять чутки, що Гарфілд зіграє Франкенштейна. Дель Торо ще не підтвердив цю інформацію.

Ґільєрмо дель Торо почав розробляти проєкт ще наприкінці 2000-х років. Режисер розповів Collider, що ідея зняти фільм про Франкенштейна була у нього в глибині душі з того часу, як він побачив перший фільм. Проте режисер довго не брався за проєкт через то, що він вимагав «більшого досвіду з його боку».

Також режисер зазначив, що зараз ідеальний час для створення фільму, оскільки у нього нарешті є всі необхідні інструменти і він дійсно відчуває себе готовим.

Раніше продюсер Джей Майлз Дейл розповів, що фільм Ґільєрмо дель Торо «Франкенштейн» буде таким же «глибоко емоційним», як і оригінальний роман Мері Шеллі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...