Реклама

👀 Емма Робертс перепросила за трансфобію під час зйомок AHS

Čytaty latynkoju
👀 Емма Робертс перепросила за трансфобію під час зйомок AHS
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Емма Робертс перепросила за трансфобію під час зйомок AHS
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Акторка Анжеліка Росс повідомила, її колега Емма Робертс подзвонила їй й перепросила за інцидент, який нібито стався на знімальному майданчику «Американської історії жахів: 1984».

Під час прямого ефіру в Instagram Росс розповіла, що Емма (тоді вона назвала лише ім’я та ініціали Робертс) навмисно образила її в перерві між зйомками дубля.

За її словами, Робертс жартувала над режисером AHS Джоном Джей Греєм, кажучи, що «англіканство — це погано». Росс, яка є трансгендером, повідомила, що Джон тоді сказав двом жінкам: «Гаразд, пані, знаєте, досить. Повернімось до роботи». Й саме тоді Робертс подивилася на Росс і сказала: «Ти мав на увазі леді?», маючи на увазі, що між ними була лише одна леді.

Що ти в біса щойно сказала? Я стою там, вона пішла, моя кров кипить. Кипіла, бо я думала, що якщо я щось скажу, то проблема буде в мені. І я знаю це, тому що був хтось, хто говорив про те, що вона робила, і вони отримали наслідки від цього.

Анжеліка Росс

Також Росс згадала, що Робертс дратувала всіх акторів на знімальному майданчику «Американської історії жахів: 1984». В іншому дописі вона також сказала, що Емма також була трансфобною стосовно неї, висміюючи її голос.

Ми всі сидимо, і я копіюю акцент Коді. Не знав, що він у нього є. Потім Емма копіює мій голос, сміється і знижує його на кілька октав. Я була шокована. Вона прочитала мене моїми ж словами, звичайно, після цього я соромилася свого голосу на знімальному майданчику.

Анжеліка Росс

Раніше ми розповідали, що засновника Залу слави рок-н-ролу Яна Веннера звинуватили у сексизмі та расизмі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...