Реклама

🏀 HBO скасував серіал Winning Time після двох сезонів

Čytaty latynkoju
🏀 HBO скасував серіал Winning Time після двох сезонів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🏀 HBO скасував серіал Winning Time після двох сезонів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Телеканал HBO скасував серіал «Час перемог: Розквіт династії Лейкерс» (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) після двох сезонів.

Новина про скасування від HBO надійшла одночасно з фінальною серією другого сезону. Співавтор серіалу Макс Боренштейн поділився своїми думками, зазначивши, що «це не той фінал, який ми собі уявляли, але нічого, крім вдячності та любові».

Коли ви віддаєте все, що у вас є, ви не можете ні про що шкодувати. Сподіваюся, вам сподобався останній епізод Winning Time. Я впевнена, що в майбутньому я створю ще багато годин на телебаченні і, сподіваюся, багато фільмів, але можу сказати, що в цей момент я найбільше пишаюся роботою, яку ми виконали над цим майстерним шоу.

Саллі Річардсон , режисерка Winning Time

Що іронічніше — серіал закінчили з кліфгенгером у фіналі сезону, тому що автори сподівалися на продовження шоу.

Серіал, який дебютував у березні 2022 року, зосереджується на команді НБА «Лос-Анджелес Лейкерс» та її злеті на початку 1980-х років. У першому сезоні йдеться про перший рік Джеррі Басса на посаді власника команди та рік новачка Меджіка Джонсона, 1979-80. Дія другого сезону розгортається протягом чотирьох років після цього.

Серіал зазнав критики з боку «Лейкерс», а також колишнього тренера і генерального менеджера баскетбольної команди Джеррі Веста, якого в серіалі зобразив Джейсон Кларк. Тоді Вест надіслав юридичного листа до Warner Bros. Discovery, HBO та продюсера серіалу Адама Маккея з вимогою спростування, вибачень та невизначеного відшкодування збитків за «неправдиве та наклепницьке зображення».

Щодо інших новин баскетболу — раніше ми розповідали, що команда New York Liberty зробить свій майданчик у вигляді Starfield.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...