Реклама

😬 Тім Бертон назвав відтворення ШІ його стилю «дуже тривожними»

Čytaty latynkoju
youtube.com
😬 Тім Бертон назвав відтворення ШІ його стилю «дуже тривожними»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😬 Тім Бертон назвав відтворення ШІ його стилю «дуже тривожними»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тіма Бертона можна сміливо назвати одним із тих  режисерів, які дійсно мають свій неповторний стиль за яким одразу можна впізнати творця фільму. Звісно, що його фірмовий підхід змушує багатьох цікавитися питанням, а що було б якби він зняв той, чи інший фільм, або ж мультфільм.

Нові технології дозволяють ентузіастам частково дати відповідь на такі питання. Як відзначає видання Variety це не дуже подобається самому Тіму Бертону. Режисер вирішив прокоментувати віральний пост на Buzzfeed у якому штучний інтелект (ШІ) відтворив різноманітних персонажів з Disney у його стилі.

Вони змусили ШІ зробити мої версії діснеївських персонажів. Я не можу описати відчуття, які це дає. Це нагадало мені, як в інших культурах кажуть: «Не фотографуй мене, бо це забирає мою душу».

Тім Бертон відзначає, що це забирає людяність та душу:

Що вона робить, так це висмоктує щось із вас. Вона забирає щось з вашої душі чи психіки; це дуже тривожно, особливо, якщо це стосується вас самих. Це як робот, який забирає твою людяність, твою душу.

Відзначимо, що раніше згенерований ШІ трейлер «Зоряних війн» у стилі Веса Андерсона збурив користувачів у соцмережах, які відзначили, що технологія не має «душі», водночас інші зауважили той факт, що їм було б цікаво подивитися на таку версію космічної саги.

Нагадаємо, що наразі Тім Бертон працює над другою частиною одного зі своїх культових фільмів «Бітлджюс».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...