Реклама

🎬 Тодд Гейнс розповів подробиці майбутньої стрічки з Хоакіном Феніксом

Čytaty latynkoju
🎬 Тодд Гейнс розповів подробиці майбутньої стрічки з Хоакіном Феніксом
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Тодд Гейнс розповів подробиці майбутньої стрічки з Хоакіном Феніксом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Тодд Гейнс розповів трішки подробиць про майбутній фільм з актором Хоакіном Феніксом, який став співавтором сценарію.

Раніше ми розповідали, що Гейнс розробляє спільний з Феніксом фільм про «коханців-геїв, дія якого відбувається в Лос-Анджелесі 1930-х років». Тепер режисер розповів Variety більше деталей про сюжет.

Це історія кохання між двома чоловіками, дія якої відбувається в 30-х роках і має відверто сексуальний зміст. Або принаймні кидає виклик сексуальним стосункам між цими двома чоловіками.

Тодд Гейнс

Таким чином, у стрічки буде два головних герої, одним з яких стане корумпований поліцейський у Лос-Анджелесі. Дія стрічки відбувається в 30-ті роки. Зрештою, головним героям доведеться тікати з Лос-Анджелеса і їхати до Мексики.

Гейнс також розповів, що він разом з Феніксом працював над сценарієм через телефон — актор просто пропонував свої думки та ідеї, які режисер пов’язував у сценарії.

У Фенікса були фрагменти ідей, а потім я почав формулювати їх у справжній наратив. А потім я залучив до процесу свого чудового, геніального друга Джона Реймонда. По суті, це був просто чудовий, органічний спосіб створення сценарію. І Хоакін штовхав це ще далі на більш небезпечну територію, сексуально.

Тодд Гейнс

Також Гейнс зазначив, що ще не знайшов студію, яка профінансує проєкт.

Я хочу зробити це якомога дешевше, щоб у нас була повна свобода робити це так, як ми хочемо. І так, ми спілкуємося з мексиканськими продюсерами, співпродюсерами. Можливо, ми захочемо зняти все це в Мексиці, щоб побудувати там наш Лос-Анджелес 30-х років, використати наші ресурси та працювати з дивовижними майстрами мексиканського кіно. Це була б моя мрія. Ми сподіваємося, що все вийде.

Тодд Гейнс

Раніше ми розповідали, що режисер планував розпочати зйомки майбутнього фільму на початку наступного року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...