Реклама

👀 Джиммі Феллона звинуватили в токсичній поведінці

Čytaty latynkoju
👀 Джиммі Феллона звинуватили в токсичній поведінці
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 Джиммі Феллона звинуватили в токсичній поведінці
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Ведучий та комік Джиммі Феллон вибачився перед співробітниками свого вечірнього шоу за токсичну поведінку.

Раніше декілька колишніх співробітників «Нічного шоу з Джиммі Феллоном» розповіли Rolling Stone про токсичне робоче середовище за лаштунками програми.

Деякі з них заявили, що їхнє психічне здоров’я погіршилося під час роботи на шоу, де, за їхніми словами, Феллон міг зірватися на працівників.

Ніхто не міг сказати Джиммі «ні». Всі переймалися, особливо шоуранери. Ми ніколи не знали, якого Джиммі отримаємо, і коли він влаштує істерику. Подивіться, скільки шоураннерів пішло так швидко. Ми знаємо, що вони не протрималися довго.

Один з робітників «Нічного шоу з Джиммі Феллоном»

Також джерела розповіли, що на знімальному майданчику шоу нібито була «кімната для плачу», де працівники могли розрядитися через вороже робоче середовище.

Це було схоже на те, що якщо Джиммі в поганому настрої, то день для всіх зіпсований. Люди не жартували в офісі, не стояли і не розмовляли один з одним. Це було дуже схоже на «зосередьтеся на тому, що ви повинні робити, тому що Джиммі в поганому настрої, і якщо він це побачить, то може полетіти».

Колишній співробітник

Після публікації в Rolling Stone ведучий прокоментував свою поведінку та звинувачення.

Це соромно, і я почуваюся дуже погано. Вибачте, якщо я поставив у незручне становище вас, вашу сім'ю і друзів. Мені так погано, що я навіть не можу вам сказати. Я хочу, щоб це шоу було веселим, воно повинно бути інклюзивним для всіх, воно повинно бути смішним, це повинно бути найкращим шоу, з найкращими людьми.

Джиммі Феллон

Шоу Феллона зараз перебуває на перерві через страйки профспілок WGA і SAG-AFTRA. Раніше ми розповідали, що режисер Демієн Шазелл підтримав страйк акторів та сценаристів США.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...