Реклама

👑 «Корона»: Netflix поділився подробицями нового сезону серіалу

Čytaty latynkoju
👑 «Корона»: Netflix поділився подробицями нового сезону серіалу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👑 «Корона»: Netflix поділився подробицями нового сезону серіалу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Netflix оприлюднив деталі про сюжет шостого та останнього сезону свого серіалу «Корона».

Останній сезон, який вийде вже цього року, буде присвячений смерті принцеси Діани і, як повідомив Netflix, також покаже королівське весілля.

Згідно зі знімком, опублікованим у Twitter-акаунті Netflix, глядачі побачать весілля принца Чарльза з Каміллою Паркер-Боулз, яке відбулося у 2005 році в каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Мати Чарльза, королева Єлизавета II, спочатку заперечувала ці стосунки, частково через те, що роман її сина з Паркер-Боулз зганьбив сім’ю. За чутками Єлизавета залишила весільне святкування, щоб подивитися кінські перегони в іншій кімнаті.

Після загибелі Діани в автокатастрофі в Парижі в 1997 році Чарльз продовжив стосунки з Паркер-Боулз, дедалі більше виходячи на публіку. Це призвело до найнижчого спаду його популярності серед британської публіки. Однак Паркер-Боулз все частіше почали сприймати як партнерку спадкоємця престолу, і врешті-решт вони одружилися на цивільній церемонії у 2005 році.

За словами Клаудії Гаррісон, яка грає принцесу Анну в 5 і 6 сезонах «Корони», весілля було останньою сценою, яку знімали актори. Його знімали в Йоркському кафедральному соборі в Англії за участю всієї серіальної «родини».

Загалом серіал, який вперше вийшов на екрани у 2016 році, розповідає про випробування і негаразди британської королівської сім’ї. Раніше ми розповідали про п’ятий сезон серіалу «Корона».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...