Реклама

💰 «Оппенгеймер» став третім найкасовішим фільмом Крістофера Нолана

Čytaty latynkoju
💰 «Оппенгеймер» став третім найкасовішим фільмом Крістофера Нолана
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 💰 «Оппенгеймер» став третім найкасовішим фільмом Крістофера Нолана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Стрічка «Оппенгеймер» від режисера Крістофера Нолана продовжує поступово підбиратися до $1 млрд касових зборів. Наразі, як повідомляє видання Variety фільм уже зумів зібрати $850 млн у світовому прокаті.

Відзначається, що стрічка про Роберта Оппенгеймера зібрала $311 млн у Північній Америці та $542,7 млн у світі. Відзначимо, що виробництво фільму обійшлося студії Universal в $100 млн, відповідно цей проєкт уже є доволі успішним та надзвичайно прибутковим.

Однак повертаючись до позначки у $850 млн варто зауважити, що такий результат робить «Оппенгеймера» тепер третім найкасовішим фільмом Нолана. Фільм поступається лише другій та третій частині стрічок про Бетмена, які мають понад $1 млрд зборів.

Однак це не єдине третє місце для Нолана, адже «Оппенгеймер» також став третім фільмом за касовими зборами у 2023 році. Попереду залишаються лише «Барбі» ($1,36 млрд) та «Брати Cупер Маріо в кіно» ($1,35 млрд).

Відзначимо, що стрічка зуміла зібрати $150 млн за два тижні, адже раніше ми повідомляли, що «Оппенгеймер» зібрав $700 млн та став для Нолана четвертим найкасовішим фільмом у особистому заліку, а також у загальному списку за 2023 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...