Реклама

🤔 Девід Фінчер розповів чому додав пісні The Smiths у саундтрек свого нового фільму

Čytaty latynkoju
wallpaperaccess.com
🤔 Девід Фінчер розповів чому додав пісні The Smiths у саундтрек свого нового фільму
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Девід Фінчер розповів чому додав пісні The Smiths у саундтрек свого нового фільму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно на Венеційському кінофестивалі відбулася прем’єра нової стрічки Девіда Фінчера «Вбивця». Саундтрек до фільму записали учасники гурту Nine Inch Nails Трента Резнора та Аттікус Росса. Однак у «Вбивці» можна також буде й почути композиції The Smiths.

Зі свого боку Фінчер вирішив пояснити чому він вирішив використати пісні How Soon is Now?, Bigmouth Strikes Again та I Know It’s Over. Як передає видання Indiewire, режисер відзначив:

The Smiths були додані на етапі постпродакшну, тому що я знав, що хочу використати How Soon is Now?, і мені подобається ідея цієї пісні саме як інструменту для заспокоєння його тривоги (ред. головного героя). Мені вона сподобалася як запис для медитації, я вважаю її кумедною і веселою.

Далі Фінчер додав, що таким чином, використовуючи треки The Smiths він намагається розкрити головного героя, якого зіграв Майкл Фассбендер:

Я не думаю, що існує бібліотека музичних записів артистів, які мають стільки ж сардонічного характеру і дотепності одночасно. І у нас не так багато доступу до того, ким є цей хлопець. Я подумав, що його мікстейп буде цікавим, що це буде нашим вікном у нього.

Нагадаємо, що стрічка «Вбивця» нам розповість згідно з описом про те, як:

Після доленосного промаху кілер опиняється в протистоянні з власними роботодавцями й із самим собою. Ця місія заведе його в різні кутки світу, хоча він заперечує, що вона особиста.

Сама фільм заснований на серії коміксів 1998 року, авторства Алексіса Нолента під псевдонімом Мец (Metz) та художника Люка Жакамона. «Вбивця» розповідає нам історію про неназваного кілера, який після багатьох років своєї професійної діяльності, починає робити помилки, які змушують його сумніватися у своєму розумінні реальності.

Реліз стрічки планується на 10 листопада на Netflix. Також фільм має вийти в обмежений кінопрокат 27 жовтня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...