Реклама

🤔 Колишня сценаристка розкритикувала акторів «Друзів»

Čytaty latynkoju
🤔 Колишня сценаристка розкритикувала акторів «Друзів»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Колишня сценаристка розкритикувала акторів «Друзів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сценаристка Петті Лін, яка працювала над «Друзями», Breaking Bad та «Відчайдушними домогосподарками», розповіла про свою участь в ситкомі Friends.

Як пише Variety з посиланням на мемуари сценаристки, атмосфера створення ситкому «Друзі» була вже не такою й дружньою. Вона також написала у своїх мемуарах, що «сценаристи «Друзів» були банальними, більше, ніж у будь-якому іншому шоу».

Також сценаристка розповіла про зустріч з кастом ситкому. За її словами, актори часто збиралися разом з продюсерами та сценаристами задля обговорення однієї зі сцен.

Актори, здавалося, були незадоволені бути прикутими до старого, набридлого шоу, коли вони могли б розвиватися, і я відчувала, що вони постійно думали про те, як кожен конкретний сценарій може послужити їм конкретно. Вони всі знали, як розсмішити, але якщо їм не подобався жарт, вони, здавалося, навмисно його псували, знаючи, що ми його перепишемо. Десятки хороших жартів були викинуті тільки тому, що один з них пробурмотів репліку з повним ротом бекону.

Петті Лін

За словами Лін, актори рідко могли сказати щось позитивне про сценарій, а коли «висвітлювали проблеми, то не пропонували реальних рішень».

Загалом сесії з акторами мали похмуру, агресивну атмосферу, в якій бракувало легковажності, якої можна було б очікувати від створення ситкому.

Петті Лін

Сценаристка пропрацювали над ситкомом лише один сезон й більше її не запросили до роботи над «Друзями».

Раніше ми розповідали, що режисерка Дебора Чоу не виключає можливості зняти продовження серіалу «Обі-Ван Кенобі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...