Реклама

🤔 Бредлі Купер потрапив у скандал через накладний ніс у новому фільмі

Čytaty latynkoju
🤔 Бредлі Купер потрапив у скандал через накладний ніс у новому фільмі
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Бредлі Купер потрапив у скандал через накладний ніс у новому фільмі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор та режисер Бредлі Купер зазнав негативної реакції через майбутню роль Леонарда Бернстайна у фільмі «Маестро».

Після публікації трейлера фільму, деякі глядачі почали скаржитися на грим актора. У фільмі Купер носить протез носа задля схожості з Бернстайном, що глядачі охрестили як Jewface — стереотипне або неавтентичне зображення євреїв у Голлівуді.

Своєю чергою Антидифамаційна ліга, відома єврейська організація, що бореться проти упередженості, виступила на захист Купера.

Протягом всієї історії євреїв часто зображували в антисемітських фільмах і пропаганді як злісні карикатури з великими гачкуватими носами. Цей фільм, який є байопіком про легендарного диригента Леонарда Бернстайна, не є таким.

Антидифамаційна ліга

Підтримку Куперу висловили також троє дітей Бернстайна. Вони написали у Twitter, що актор відданий своїй справі й точно носить такий грим не задля того, щоб образити великого диригента.

Наші серця розриваються, коли ми бачимо будь-які спотворення або нерозуміння його зусиль. Це правда, що Леонард Бернстайн мав гарний, великий ніс. Бредлі вирішив використати макіяж, щоб підсилити свою схожість, і ми цілком з цим згодні. Ми також впевнені, що наш батько був би не проти. Будь-які різкі нарікання з цього приводу вражають нас, перш за все, як нещирі спроби опустити успішну людину на щабель нижче — практика, яку ми спостерігали надто часто стосовно нашого власного батька.

Діти Бернстайна

Крім того, Купера також підтримали й інші відомі організації та артисти.

Стрічка «Маестро» розповідає про 25-річний період життя відомого диригента Леонарда Бернштейна.

Бредлі Купер не тільки зіграє маестро, а й виступить режисером та співсценаристом фільму. Продюсерами фільму є Мартін Скорсезе, Стівен Спілберг і Тодд Філліпс. У стрічці також зіграють Кері Малліган і Джеремі Стронг.

Прем’єра стрічки запланована на 2 вересня на Венеціанському кінофестивалі. Потім фільм матиме обмежений кінопрокат, починаючи з 22 листопада, а 20 грудня з’явиться на сервісі Netflix.

Щодо самого Леонарда Бернстайна, то зауважимо, що він, написав музику до «Вестсайдської історії» і отримав 16 премій «Греммі». Він також був музичним директором Нью-Йоркської філармонії з 1959 по 1969 рік. Також цікавим фактом є те, що його батьки перед Першою світовою війною емігрували до США з передмістя Рівного.

Раніше ми розповідали про тизер-трейлер стрічки «Маестро».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...