Реклама

🤔 Режисерка серіалу «Обі-Ван Кенобі» каже «ніколи не говори ніколи» про 2 сезон

Čytaty latynkoju
🤔 Режисерка серіалу «Обі-Ван Кенобі» каже «ніколи не говори ніколи» про 2 сезон
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Режисерка серіалу «Обі-Ван Кенобі» каже «ніколи не говори ніколи» про 2 сезон
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Хоча відомо, що серіал «Обі-Ван Кенобі» був запланований лише на один сезон, проте його режисерка Дебора Чоу, не виключає можливості зняти продовження.

Нагадаємо, що події серіалу розгортаються між третім та четвертим епізодом саги «Зоряних війн». У ньому до своїх ролей повернулися улюбленці фанатів Юен Мак-Ґреґор та Гайден Крістенсен.

У своїй розмові з виданням The Hollywood Reporter режисерка шоу відзначила:

Ти завжди думаєш, що закінчиш такий серіал у якийсь чудовий спосіб, але замість цього опиняєшся на парковці… де майже нікого немає. Це завжди так несподівано, але коли ми з Юеном закінчували наш останній кадр… і я буквально знімала навушники, він вже підкидав мені ідеї для другого сезону. Попереду ще десять років з безліччю історій (ред. роки у всесвіті «Зоряних війн»), і я не думаю, що це все. Це ситуація «ніколи не говори ніколи», але ми дійсно задумали, що це буде мінісеріал.

Проте з огляду на раніші коментарі президентки президент Lucasfilm Кетлін Кеннеді, наразі немає планів щодо другого сезону серіалу «Обі-Ван Кенобі»:

Я завжди вагаюся, чи сказати «ні» ще одному Обі-Вану Кенобі. Можливо, ми врешті-решт зробимо щось, що увійде в деякі інші історії, які ми робимо, або врешті-решт у фільм, але хто знає? Але зараз це все ще наша стандартна автономна лімітована серія, ми не плануємо її розширювати.

Що ж, якщо ми й не знаємо, коли зможемо побачити Юен Мак-Ґреґор в ролі Обі-Вана, то як мінімум уже 23 серпня є велика ймовірність знову поглянути на Гейдена Крістенсена в ролі Дарта Вейдера/ Енакіна Скайвокера у серіалі «Асока».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...