Реклама

🙃 Кілліан Мерфі каже, що знявся б в «Інтерстелларі» Крістофера Нолана

Čytaty latynkoju
wallpaperflare.com
🙃 Кілліан Мерфі каже, що знявся б в «Інтерстелларі» Крістофера Нолана
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🙃 Кілліан Мерфі каже, що знявся б в «Інтерстелларі» Крістофера Нолана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Довга співпраця актора Кілліана Мерфі з режисером Крістофером Ноланом нарешті досягла своєї найвищої точки у «Оппенгеймері». Критики позитивно оцінюють фільм, а ім’я Мерфі час від часу з’являються в чутках, щодо номінації на «Оскар». Однак у довгій роботі разом знайдуться фільми у яких актор був відсутній.

Цим вирішило й поцікавитися видання The Independent у Мерфі. Його запитали, чи є фільми Нолана, в яких він не знімався, але хотів би. На це актор відповів:

Я обожнюю «Інтерстеллар» просто тому, що він дуже емоційний. Я пам'ятаю, як дивився його в кінотеатрі, коли у мене були маленькі діти. Він справив на мене великий вплив. Він розбив мені серце. Я люблю дивитися його фільми, коли я не знімаюся в них, тому що вам не потрібно хвилюватися про розмір ваших вух абощо.

Водночас Мерфі додав, що Нолан взяв у «Інтерстеллар» «правильних людей», тому немає жодних проблем, що його не було у фільмі.

У The Independent також поцікавилися у Мерфі, який фільм Нолана він би об’єднав з «Оппенгеймером» для подвійного показу.

Ви могли б піти на «Інтерстеллар», який дуже... досліджує схожі наукові, фізичні теми. Або ви можете подивитися «Дюнкерк», дія якого також відбувається під час Другої світової війни. «Дюнкерк» коротший, тож це може бути гарним варіантом, тому що він триває десь півтори години, а потім можна перейти до «Оппенгеймера».

Напередодні Кілліан Мерфі також відзначив, що відкритий для ролі Кена у сиквелі «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...