Реклама

🤩 Новий тизер-трейлер «Асоки» показує можливу появу Енакіна Скайвокера

Čytaty latynkoju
🤩 Новий тизер-трейлер «Асоки» показує можливу появу Енакіна Скайвокера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤩 Новий тизер-трейлер «Асоки» показує можливу появу Енакіна Скайвокера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

З’явився новий тизер-трейлер майбутнього серіалу по «Зоряних війнах» про Асоку Тано. Цього разу у відео шанувальників дражнять можливим поверненням Гайдена Крістенсена до ролі Енакіна Скайвокера.

У тизер-трейлері під назвою «Сила» ми можемо побачити кадр з цим персонажем з серіалу «Обі-Ван Кенобі», який вийшов минулого року 2022 року. Після цього лунає голос Скайвокера, який дає поради Асоці.

У цій війні ти зіткнешся не лише з дроїдами. Як твій учитель, я зобов'язаний підготувати тебе. Я не завжди буду поруч, щоб наглядати за тобою. Не бійся, довіряй своїм інстинктам. Я знаю, що ти зможеш, Асоко.

Для шанувальників відзначимо, що це перше звертання Скайвокера до Асоки у живій адаптації їхньої історії. Раніше вся взаємодія цих персонажів відбувалася лише у мультфільмах.

Відзначимо, що у своєму сольному серіалі Асоці доведеться взятися місію з пошуку Езри Бріджера (персонаж з мультсеріалу «Зоряні війни: Повстанці»), який загубився в далекому космосі під час своєї останньої битви. На шляху її звісно що чекає небезпека, адже вона буде змушена пробиватися до загубленого повстанця з боями. До того є Асоці доведеться зіткнутися з новою-старою загрозою для Галактики у вигляді гранд-адмірала Трауна.

До того ж Асока не буде сама, адже Сабін (теж персонажка з «Зоряні війни: Повстанці») буде поруч з нею в цій подорожі. Можна також тепер сміливіше припустити появу Дарта Вейдера Хоча дія серіалу розгортається після смерті Дарта Вейдера, приблизно через п’ять років після подій шостого епізоду.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...