Реклама

🤔 Вийшов трейлер стрічки «Голда»

Čytaty latynkoju
youtube.com
🤔 Вийшов трейлер стрічки «Голда»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤔 Вийшов трейлер стрічки «Голда»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вийшов трейлер фільму режисера Гая Наттіва «Голда». Стрічка нам покаже Гелен Міррен у ролі першої жінки прем’єр-міністрки Ізраїлю, Голди Меїр.

Трейлер дивіться нижче.

Сюжет стрічки обертається навколо подій, що розгорнулися впродовж доволі напружених 19 днів в історії Ізраїлю, які відомі під назвою Війни Судного Дня. Тоді прем’єр-міністрці Ізраїлю Голді Меїр довелося зіткнутися із загрозою повного знищення Ізраїлю. Їй довелося долати непереборні труднощі, скептично налаштований кабінет, складні стосунки з держсекретарем США Генрі Кіссінджером (Лієв Шрайбер) у той час, коли на кону були мільйони життів.

Світова прем’єра «Голди» відбулася на Берлінському кінофестивалі в лютому.

Українському глядачеві стрічка може бути цікава, адже Голда Меїр є уродженкою Києва. Щодо її ролі в історії, то тут можна навести слова українського історика Андрія Руккаса:

Життя її повчальне і навчальне хоча би з тієї точки зору, що воно зламало певні усталені тисячоліттями стереотипи про роль і місце жінки у суспільстві. Меїр стала політиком першої величини, з нею зустрічалися «сильні світу цього», до її думки прислухались. Все, чого вона досягнула – вона досягла завдяки власним переконанням, наполегливій праці – фактично, це можна розцінювати як свого роду бунт проти усталених релігійних вікових традицій.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...