Реклама

😐 Крістофер Нолан взяв свою доньку на роль жертви вибуху в «Оппенгеймері»

Čytaty latynkoju
😐 Крістофер Нолан взяв свою доньку на роль жертви вибуху в «Оппенгеймері»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😐 Крістофер Нолан взяв свою доньку на роль жертви вибуху в «Оппенгеймері»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Крістофер Нолан вирішив дещо скористатися своїм становищем режисера та запросив свою доньку для епізодичної ролі в своїй майбутній стрічці «Оппенгеймер». Однак роль, яку їй довелося зіграти не назвеш приємною.

У своєму інтерв’ю Нолан розповів як це сталося. Як передає Deadline режисер відзначив:

Нам потрібен був хтось, хто міг би зіграти цю невелику роль у дещо експериментальній та спонтанній сцені. Тож було чудово, що вона з цим погодилася.

На порталі IMDB роль Флори Нолан у «Оппенгеймері» відзначена як «Жертва опіків» (Burn Victim). Цю героїню описано як «молоду жінку, яка з’являється головному герою в пекельному, пронизливому для совісті видінні, в якому плоть здирається з її обличчя пронизливим білим світлом».

Зі свого боку Нолан відзначаючи роль своєї доньки додав, що йому не хотілося «звучати як Майкл Павелл у «Допитливому Томі» (Peeping Tom)». Тут режисер мав на увазі фільм 1960 року, де Павелл зняв свого дев’ятирічного сина в ролі дитячої версії серійного вбивці.

Тут ж Нолан продовжив, що це був свого роду його вираз того, як певні творіння можуть руйнувати, щось близьке вам:

Чесно кажучи, я намагаюся не аналізувати власні наміри. Але річ у тім, що якщо ви створюєте остаточну руйнівну силу, вона також знищить тих, хто вам близький і дорогий. Тож я вважаю, що це був мій спосіб висловити це в найсильніших, на мою думку, виразах.

Нагадаємо, що «Оппенгеймер» має вийти у кінопрокат уже 20 липня. Нагадаємо, що раніше уже з’явилися перші відгуки на фільм.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...