Реклама

🤨 «Оппенгеймер»: з'явилися перші відгуки на фільм

Čytaty latynkoju
wall.alphacoders.com
🤨 «Оппенгеймер»: з'явилися перші відгуки на фільм
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤨 «Оппенгеймер»: з'явилися перші відгуки на фільм
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після світової прем’єри в Парижі з’явилися перші відгуки на новий фільм Крістофера Нолана «Оппенгеймер».

Критики після тригодинного сеансу високо оцінили гру Кілліана Мерфі і називають фільм «неймовірним», «приголомшливим» і «вражаючим досягненням».

Так, до прикладу редактор журналу Total Film Метт Мейтум відзначив, що фільм залишив його «приголомшеним». Він також назвав гру Кілліана Мерфі «піднесеною».

Епічна історична драма, але з виразно ноланівською чутливістю: напруга, структура, відчуття масштабу, приголомшливий саунд-дизайн, чудові візуальні ефекти.

Білґе Ебірі з Vulture у своєму Twitter відзначив:

«Оппенгеймер»... неймовірний. Слово, яке постійно спадає на думку це «страхітливий». Невпинний темп, шалено деталізована, заплутана історична драма, яка будується, будується і будується, поки Нолан не опускає молот у найдивовижніший, нищівний спосіб.

Кінокритикиня з Associated Press Ліндсі Бар назвала «Оппенгеймера» «вражаючим досягненням». Вона зазначила, що історія фільму «є серйозною, філософською, дорослою драмою, такою ж напруженою і захопливою, як і «Дюнкерк». А вирішальний момент — ТОЙ САМИЙ МОМЕНТ — викликає трепет».

Нагадаємо, що в український прокат стрічка «Оппенгеймер» виходить 20 липня. Окрім Мерфі, який виконав головну роль у фільмі знялися також Емілі Блант, Метт Деймон, Роберт Дауні-мол., Флоренс П’ю, Джош Хартнетт, Кейсі Аффлек, Рамі Малек і Кеннет Брана.

Раніше ми повідомляли, що Роберт Паттінсон надихнув Нолана створити «Оппенгеймера».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...