Реклама

🤩 З’явилися перші рецензії на «Барбі»: хвалять акторів та сценарій

Čytaty latynkoju
🤩 З’явилися перші рецензії на «Барбі»: хвалять акторів та сценарій
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤩 З’явилися перші рецензії на «Барбі»: хвалять акторів та сценарій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У п’ятницю, 7 липня, Warner Bros. провела перший показ фільму «Барбі» Ґрети Ґервіг із Марго Роббі та Раяном Гослінгом у головних ролях.

Видання Variety зібрало реакцію присутніх на прем’єрі журналістів. Загально, фільм дуже сподобався першим глядачам: вони оцінили акторську гру Роббі та Гослінга, похвалили нестандартний сценарій та відзначили постановку та візуальну частину стрічки.

Так, Джозеф Декельмаєр із ScreenRant назвав фільм «смішним, пишним і дуже розумним», додавши, що «Ґрета Ґервіг зробила хоумран». Журналіст також високо оцінив гру акторів.

Перрі Немірофф із Collider також високо оцінив фільм, зокрема костюми та постановку. Щодо історії — за словами журналіста, фільм повністю зосередився на історії Барбі й не розкрив другорядних персонажів.

Джеймі Джірак з ComicBook.com назвав фільм своїм «улюбленим фільмом року», написавши, що Ґрета Ґервіг перевершила очікування. Журналіст також запропонував номінувати Раяна Гослінга на Оскар.

Редакторка Variety Кетсі Стефан назвала фільм «досконалістю». За її словами, режисерка «дає детальний коментар про те, що означає бути жінкою, у химерній, чудовій і смішній грі». На думку Стефан, Марго Роббі та Раян Гослінг у ролях, «для яких вони були народжені».

Нижче також можна побачити інші реакції глядачів:

 

Раніше ми розповідали, що фільм забанили у В’єтнамі та розглядають можливість заборони на Філіппінах через присутність «Лінії дев’яти пунктирів». Загалом, прем’єра стрічки в Україні відбудеться 23 липня 2023 року. Подивитися головний трейлер «Барбі» Ґрети Ґервіг можна за посиланням.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...