Реклама

🎬 Роберт Паттінсон надихнув Нолана створити «Оппенгеймера»

Čytaty latynkoju
Warner Bros. Pictures
🎬 Роберт Паттінсон надихнув Нолана створити «Оппенгеймера»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Роберт Паттінсон надихнув Нолана створити «Оппенгеймера»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Режисер Крістофер Нолан розповів на інтерв’ю про те, як з’явилася ідея створили фільм про «Оппенгеймера» та як на це повпливав актор Роберт Паттінсон.

Як розповів режисер журналістці Тарі Гічкок, спочатку вченого Роберта Оппенгеймера згадали у фільмі «Тенет», де грав Паттінсон.

Ми використали вчених Манхеттенського проєкту як метафору для «Тенета», в якому був як раз й грав Роб. Згодом Паттінсон подарував мені книгу промов Оппенгеймера з 1950-х років. Таку, де ви читаєте великих інтелектуалів, які намагаються впоратися з величезними наслідками того, як вони змінили життя назавжди.

Крістофер Нолан

Також Нолан розповів, чому Паттінсон не взяв участь у фільмі про вченого. За словами режисера, актор наразі «дуже зайнятий» через «свою затребуваність». Зазначимо, Паттінсон незабаром повернеться до ролі Брюса Вейна у сиквелі «Бетмена», а також приєднається до акторського складу комедії про серійного вбивцю Average Height, Average Build.

Нагадаємо, майбутня стрічка Нолана розповідає про фізика-теоретика й «батька атомної бомби» Роберта Оппенгеймера. Сценарій, над яким працював сам Крістофер Нолан, заснований на книзі Кая Берда та Мартіна Шервіна «Американський Прометей». Це біографія науковця, яка у 2006 році отримала Пулітцерівську премію.

«Оппенгеймер» виходить на екрани 20 липня.

Раніше ми розповідали, що історик Кай Берд похвалив майбутню стрічку Нолана та поділився своїми думками щодо майбутнього фільму.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...