Реклама

🎥 Британська Channel 4 уклала угоду з Disney на трансляцію десяти серіалів

Čytaty latynkoju
X-Files
🎥 Британська Channel 4 уклала угоду з Disney на трансляцію десяти серіалів
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Британська Channel 4 уклала угоду з Disney на трансляцію десяти серіалів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Британська телекомпанія Channel 4 уклала угоду з Disney щодо ребрендингу свого стрімінг-сервісу. Зокрема, Channel 4 отримає для трансляції десять серіалів від Disney.

Серіали прибудуть на сервіс вже цього місяця. Зокрема, глядачам стануть доступні The X Files («Цілком таємно»), Abbott Elementary (Початкова школа Ебботт) та Bones («Кістки») тощо.

Ми дуже раді, що домовилися з Disney про таку велику угоду щодо контенту, починаючи від їхніх найбільш культових серіалів і закінчуючи свіжими хітами. Ми з нетерпінням чекаємо, коли наші глядачі зможуть переглядати серію за серією на Channel 4.

Нік Лі, керівник відділу злиття та поглинань Channel 4

Раніше у квітні Channel 4 також уклав угоду з NBCUniversal щодо декількох серіалів.

Channel 4 — британська телекомпанія та третій за об’ємом акцій оператор на телевізійному ринку Великої Британії. Компанія має статус громадського мовника — тобто, Channel 4 володіє уряд Великої Британії.

Варто зазначити, що раніше стрімінг-сервіс від Channel 4 мав назву All4 — й лише згодом змінив назву стрімінгу на однойменну Channel 4. За розвитком компанії цікаво спостерігати, бо вона фактично перша, чий лінійний телеканал має таку саму назву, як й стрімінг-сервіс.

Раніше ми розповідали про зміни релізного календаря Disney — компанія додала до нього новий фільм по «Зоряних війнах» та екранізацію «Ваяни».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...