Реклама

😑 Аналітик: «Warner Bros. втратили б менше грошей якби відмінили «Флеша»»

Čytaty latynkoju
😑 Аналітик: «Warner Bros. втратили б менше грошей якби відмінили «Флеша»»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😑 Аналітик: «Warner Bros. втратили б менше грошей якби відмінили «Флеша»»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Довгоочікуваний у багатьох сенсах фільм «Флеш», явно не виправдовує очікування Warner Bros. До того ж варто відзначити, що стрічка обійшлася студії майже у $200 млн.

Так, до прикладу аналітик кінопрокату Луїс Фернандо відзначив, творці втратили б менше грошей, якби взагалі не випустили завершений фільм, або хоча б запустили його лише на стримінгах.

У своєму Twitter Фернандо відзначив, що загальні касові збори «Флеша», найімовірніше, сягнуть $280- $310 млн у світовому прокаті.

Однак, беручи до уваги той факт, що бюджет стрічки склав $190 млн, а також те, що студії отримують лише половину світових касових зборів, Фернандо зазначив, що Warner Bros.:

Втратила б менше грошей, випустивши («Флеша») на Max або не випустивши його взагалі.

До того ж окрім суми на саме виробництво фільму варто взяти до уваги маркетинговий бюджет у $150 млн. Тобто у комплексі виходить, що стрічка може просто не окупитися.

Що ж це доволі невтішний прогноз для стрічки, яка занадто підняла очікування фанатів, однак після виходу отримала багато критики, особливо з точки зору візуальних ефектів.

Тепер після цього у шанувальників залишається хіба що уся надія на Джеймса Ганна та його перезапуск кінематографічного всесвіту DC. Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, хто замінить Генрі Кавілла у ролі Супермена в оновленій версії історії про супергероя.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...