Реклама

🐓 Том Голланд розповів звідки у нього «стійкість» до критики — він фанат «Тоттенгему»

Čytaty latynkoju
🐓 Том Голланд розповів звідки у нього «стійкість» до критики — він фанат «Тоттенгему»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐓 Том Голланд розповів звідки у нього «стійкість» до критики — він фанат «Тоттенгему»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Нещодавно відбулася прем’єра серіалу від Apple TV+ «Переповнена кімната» (The Crowded Room). Цей серіал став для Тома Голланда по своєму важким, адже після знімання у ньому актор вирішив взяти річну перерву після «важкого досвіду зйомок».

Однак окрім цього Том Голланд також поділився думками з приводу того, що критиками проєкт був зустрітий не надто приязно.

На порталі Rotten Tomatoes від оглядачів серіал отримав 31% схвалення. Хоча у той же момент від глядачів цей відсоток набагато вищий і становить 89%. Своєю чергою актор останнім висловив «величезне спасибі» за підтримку шоу.

Проте актор також відзначив, що й справді «Переповнена кімната» (The Crowded Room) «був жахливо оцінений» критиками. Хоча у відповідь на це у Голланда є своєрідна «стійкість» до таких речей.

Том Голланд відзначив, що саме виробило у ньому такий «імунітет» до критики. Актор пожартував, що це пояснюється тим, що він є фанатом футбольного клубу «Тоттенгем». Причина у тому, що вони «ніколи нічого не вигравали» і як додав Голланд:

Вболівати за них неймовірно важко.

Справді цей футбольний клуб породив купу мемів з приводу того, що на шляху до перемог їм завжди не вистачає якихось деталей. Хоча команда й завжди є претендентом на трофеї, однак їм уже довгий час не вдається цього зробити. Свого часу навіть у стрічці «Залягти на дно в Брюгге» пожартували над клубом з Лондона.

Однак окрім жартів, Голланд поділився й тим, яким він бачить послання серіалу та у чому його важливість:

Послання серіалу, яке може говорити про так багато різних питань, полягає в тому, що прохання про допомогу має бути чимось, що ми, як суспільство, повинні відзначати. Це акт хоробрості.

Нагадаємо, «Переповнена кімната» (The Crowded Room) — мінісеріал, що розповідає історію, схожу на роман Деніела Кіза «Таємнича історія Біллі Міллігана». Прем’єра перших трьох серій на Apple TV+ відбулася 9 червня 2023 року. Наступні сім епізодів виходитимуть до 28 липня 2023 року щотижня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...