Реклама

😎 Біограф Оппенгеймера похвалив майбутню стрічку Нолана

Čytaty latynkoju
😎 Біограф Оппенгеймера похвалив майбутню стрічку Нолана
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😎 Біограф Оппенгеймера похвалив майбутню стрічку Нолана
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Історик Кай Берд, співавтор книги 2005 року, яка надихнула Крістофера Нолана на створення «Оппенгеймера», поділився своїми думками щодо майбутнього фільму.

Як пише Variety, історик впевнений, що фільм може викликати резонанс у публіки.

Я приголомшений і емоційно відновлююся після перегляду. Думаю, що це буде приголомшливе мистецьке досягнення, і я маю надію, що воно стимулюватиме глобальну дискусію про проблеми, про які Оппенгеймер відчайдушно намагався говорити.

Кай Берд

Також Берд запевнив, що фільм порушує питання ролі вченого в суспільстві, просякнутому технологіями та наукою, та висловлюється з приводу багатьох суспільних проблем.

Нагадаємо, стрічка розповідає про фізика-теоретика й «батька атомної бомби» Роберта Оппенгеймера. Сценарій, над яким працював сам Крістофер Нолан, заснований на книзі Кая Берда та Мартіна Шервіна «Американський Прометей». Це біографія науковця, яка у 2006 році отримала Пулітцерівську премію.

«Оппенгеймер» виходить на екрани 20 липня.

Раніше Крістофер Нолан розповів, що під час роботи над «Оппенгеймером» він зробив те, чого ніколи раніше не робив у своїй кінокар’єрі — він написав сценарій від першої особи.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...