Реклама

😕 Єва Лонгорія: «Відчайдушних домогосподарок» сьогодні б «скасували»

Čytaty latynkoju
😕 Єва Лонгорія: «Відчайдушних домогосподарок» сьогодні б «скасували»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😕 Єва Лонгорія: «Відчайдушних домогосподарок» сьогодні б «скасували»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актриса Єва Лонгорія стала відомою як зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки», який показували на американському телеканалі ABC з 2004 по 2012 рік (в Україні серіал транслювали ICTV та «Новий канал»).

Попри великий успіх серіалу в ті часи, Лонгорія вважає, що такий серіал не змогли б створити зараз.

Я не знаю, чи змогли б ми створити це шоу сьогодні. Думаю, нас би «скасували». Я маю на увазі, не скасували б на телебаченні, а «скасували» б у культурі, тому що це було настільки новаторським. Ми говорили й робили так багато речей, які були шокуючими в той час

Єва Лонгорія, актриса, зірка серіалу «Відчайдушні домогосподарки»

Водночас актриса не проти перезапуску шоу, проте зазначає, що напевно вона єдина з оригінального складу, хто б погодився зіграти у ньому.

Серіал «Відчайдушні домогосподарки» розповідав історію кількох жінок від імені їхньої сусідки, яка скоїла самогубство. Героїні серіалу живуть на затишній вулиці Вістерія Лейн в типовому «ідеальному» передмісті, проте кожна має свій скелет у шафі. Глядачі полюбили серіал за деконструкцію образу показових щасливих домогосподарств та дійсно доволі відвертий сценарій і несподівані повороти сюжету.

Єва Лонгорія грала роль Габріель Соліс — латиноамериканської моделі у нещасливому шлюбі за багатієм, що крутила роман з молодим хлопцем-садівником.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...