Реклама

🐺 Шоураннерка «Відьмака» пояснила, чому шоу не завершили після відходу Генрі Кавілла

Čytaty latynkoju
🐺 Шоураннерка «Відьмака» пояснила, чому шоу не завершили після відходу Генрі Кавілла
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐺 Шоураннерка «Відьмака» пояснила, чому шоу не завершили після відходу Генрі Кавілла
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром на Netflix вийде третій сезон «Відьмака». Новий сезон почнеться з того, що Ґеральт неохоче об’єднується з Йеннефер, намагаючись врятувати Цірі. Але це буде нелегким завданням для пари, коли здається, що всі на Континенті поклали око на молоду дівчину.

Окрім великої кількості небезпек для улюблених персонажів, майбутній сезон також стане останнім для Генрі Кавілла в головній ролі, після того, як актор оголосив, що йде з серіалу.

Як передає портал GamesRadar слова шоуранерки Лорен Шмідт-Гісріх з інтерв’ю журналу Total Film для усіх було важко сприйняти цю новину, але «у його житті настав час рухатися далі».

Її також запитали, чи думала вона про те, щоб зупинити шоу після відходу Кавілла:

У нас був вибір, щоб Ґеральт пішов і закінчити шоу. Але ми не хотіли цього робити. Занадто багато історій залишилося розповісти… якби ми замінили Ґеральта іншим Відьмаком, ми б повністю відійшли від книг, а я не думаю, що цього хтось хотів.

Нагадаємо, що у четвертому сезоні «Відьмака» Кавілла замінить Ліам Гемсворт. Прем’єра третього сезону відбудеться на Netflix, сезон поділять на дві частини. Перша половина з пʼяти епізодів вийде 29 червня, а друга з трьох серій — 27 липня.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...