Реклама

🐻 З'явився трейлер другого сезону серіалу «Ведмідь»

Čytaty latynkoju
FX Networks
🐻 З'явився трейлер другого сезону серіалу «Ведмідь»
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🐻 З'явився трейлер другого сезону серіалу «Ведмідь»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

FX Networks оприлюднив на своєму YouTube-каналі трейлер другого сезону популярного серіалу «Ведмідь».

«Ведмідь» — це комедійно-драматичний серіал, за сюжетом якого молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад свого брата, який скоїв самогубство. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні.

У новому трейлері команда закладу планує оновити ресторан за наступні шість місяців. Трейлер зміг передати відчуття стресу, який очікує на персонажів — працівники кухні готують ресторан до його перезапуску під назвою «Ведмідь». FX Networks підписав відео словами «ми хотіли б спробувати хаотичне меню».

У новому сезоні, присвяченому відкриттю нового ресторану, до зоряного ансамблю також приєдналися нові актори. У своєму Instagram творець серіалу Крістофер Сторер оголосив, що зірка серіалу «Освіта» Моллі Гордон зіграє одну з ключових епізодичних ролей. Тим часом раніше цього року видання Variety повідомило, що Боб Оденкерк, актор серіалу «Краще подзвоніть Солу», отримає гостьову роль.

Як ми розповідали раніше, Hulu випустить другий сезон серіалу 22 червня, причому всі епізоди вийдуть одразу. Цього разу їх буде ще більше — 10 серій, що на дві більше, ніж у першому сезоні.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...