Реклама

🎸 Джейсон Ньюстед: «Metallica найкраще гаражне дуо усіх часів».

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎸 Джейсон Ньюстед: «Metallica найкраще гаражне дуо усіх часів».
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎸 Джейсон Ньюстед: «Metallica найкраще гаражне дуо усіх часів».
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Колишній басист Metallica Джейсон Ньюстед назвав гурт «найкращим гаражним дуетом усіх часів» за часів його перебування там. Він відзначив, що музика була створена завдяки внеску Джеймса Гетфілда та Ларса Ульріха.

Сере фанатів ім’я Ньюстеда назавжди буде пов’язане з суперечкою, відомою як Justice for Jason (Справедливість для Джейсона), після того, як його перший альбом у складі Metallica, 1988 року … And Justice For All, був зміксований без басових партій музиканта.

У своєму недавньому інтерв’ю для Let There Be Talk Ньюстед розповів, що на альбомах Metallica ніколи не було багато басу до «Чорного альбому» (Black Album) у 1991 році.

Він додав, що попередника Кліффа Бертона було чутно голосно і чітко, але лише тоді коли були потрібні басові соло і подібні лід-партії. Однак відзначив, «що стосується тіла, глибини і обхвату басових частот, вони не існували в альбомах Metallica, окрім бас-барабана».

Ньюстед згадав, як записував партії «пульсуючого басу» для Justice, «щоб я міг віддати їх цим хлопцям на зведення і не бути присутнім при цьому». Результати виявилися не такими, як він очікував. Але він відзначив:

Це те, що завжди відбувалося в Metallica. Є дві людини, вони заходять в кімнату ... буквально 20 метрів квадратних з барабанною установкою, стеками Marshall і старим магнітофоном Tascam на вісім доріжок. Вони були дуже хороші в цій справі. Демозаписи, які вони робили на цій маленькій машині, були божевільними. ... Це були вони — це завжди було звучання гурту, з двома іншими хлопцями, які доповнювали, прикрашали, називайте це як завгодно.

Говорячи про Justice зараз, Ньюстед порівнює музичний задум з дуетами The White Stripes і Black Keys, нічого не відбираючи у цих груп, але кажучи, що у Metallica це вийшло краще:

Мій погляд на це зараз, спочатку як фаната, потім як учасника гурту і знову як учасника гурту, намагаючись поглянути на це з точки зору гурту, — це найкращий гаражний дует, найкращий гаражний дуетний альбом.

Нижче можете переглянути інтерв’ю повністю.

Відзначимо, що напередодні Ньюстед також відродив свій метал-проєкт NEWSTED анонсувавши дати концертів вперше після останніх виступів у 2014 році.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...