Реклама

😃 Другий сезон серіалу «Ведмідь» отримав дату виходу

Čytaty latynkoju
😃 Другий сезон серіалу «Ведмідь» отримав дату виходу
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😃 Другий сезон серіалу «Ведмідь» отримав дату виходу
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Настав час знову починати готувати, адже FX Networks офіційно оголосив дату виходу другого сезону свого популярного серіалу «Ведмідь».

На своїх сторінках у соціальних мережах телеканал повідомив, що стрімінговий сервіс Hulu випустить другий сезон 22 червня, причому всі епізоди вийдуть одразу. Цього разу їх буде ще більше — 10 серій, що на дві більше, ніж у першому сезоні.

«Ведмідь» — це комедійно-драматичний серіал, за сюжетом якого молодий шеф-кухар з Чикаго повертається до свого рідного міста, аби врятувати сімейний заклад свого брата, який скоїв самогубство. У серіалі детально показують особливості роботи на кухні і як там проходять усі процеси.

Тизер-трейлер, випущений під час 95-ї церемонії вручення премії «Оскар», дав нам уявлення про те, чого очікувати від другого сезону. Ми побачили, як працівники кухні пакують свої речі, закриваючи ресторан, щоб підготуватися до його перезапуску під назвою «Ведмідь». FX Networks підписав ці кадри словами «це не повторне відкриття, це переродження».

У новому сезоні, присвяченому відкриттю нового ресторану, до зоряного ансамблю також приєдналися нові актори. У своєму Instagram творець серіалу Крістофер Сторер оголосив, що зірка серіалу «Освіта» Моллі Гордон зіграє одну з ключових епізодичних ролей.

Тим часом раніше цього року видання Variety повідомило, що Боб Оденкерк, актор серіалу «Краще подзвоніть Солу», отримає гостьову роль. Вони зіграють разом з акторами, що повернулися, Джеремі Алленом Вайтом, Айо Едебірі, Ебоном Мосс-Бахрахом, Ліонелем Бойсом та іншими.

Відзначимо, що шоу отримало визнання критиків після прем’єри минулого року та було номіновано на «Золотий глобус» у категорії «Найкращий телевізійний серіал, мюзикл або комедія», а Вайт отримав нагороду за найкращу чоловічу роль на тій самій церемонії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...