Реклама

🎬 Вийшов новий трейлер драми Нолана про Оппенгеймера

Čytaty latynkoju
Universal Pictures
🎬 Вийшов новий трейлер драми Нолана про Оппенгеймера
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎬 Вийшов новий трейлер драми Нолана про Оппенгеймера
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Universal Pictures випустив новий трейлер майбутньої історичної драми Крістофера Нолана «Оппенгеймер» з Кілліаном Мерфі в головній ролі.

У новому трейлері можна побачити трішки сюжету — сумніви Оппенгеймера щодо створення атомної бомби та збір команди вчених. Трейлер також демонструє Альберта Айнштайна, до якого, ймовірно, звернуться вчені. 

Окрім Кілліана Мерфі у стрічці зіграє Метт Деймон (директора Манхеттенського проєкту генерала Леслі Гроуза-молодшого). Роберт Дауні-молодший виконає роль комісара-засновника Комісії з атомної енергії США Льюїса Штрауса. 

До фільму також приєднались Емілі Блант, Флоренс Пʼю та Рамі Малек.

Стрічка розповідає про фізика-теоретика й «батька атомної бомби» Роберта Оппенгеймера. Сценарій, над яким працював сам Крістофер Нолан, заснований на книзі Кая Берда та Мартіна Шервіна «Американський Прометей». Це біографія науковця, яка у 2006 році отримала Пулітцерівську премію.

Зйомки картини почалися у березні 2022 року. Варто зазначити, що фільм став першим проєктом Нолана, знятим не для студії Warner Bros, з якою режисер співпрацював близько 20 років.

Премʼєра «Оппенгеймера» відбудеться 21 липня 2023 року. Подивитись попередній трейлер нової стрічки можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...