Реклама

🎥 Педро Паскаль може приєднатись до сиквелу «Гладіатора» Рідлі Скотта

Čytaty latynkoju
The Last Of Us HBO
🎥 Педро Паскаль може приєднатись до сиквелу «Гладіатора» Рідлі Скотта
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎥 Педро Паскаль може приєднатись до сиквелу «Гладіатора» Рідлі Скотта
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Актор Педро Паскаль веде перемовини щодо участі у продовженні «Гладіатора» Рідлі Скотта, який робить Paramount. Наразі роль Паскаля невідома.

У разі отримання ролі Педро Паскаль приєднається до Пола Мескаля, який зіграє Люціуса, а також Баррі Кеогана, Джозефа Квінна, Конні Нільсен і Дензела Вашингтона. Рідлі Скотт раніше підтвердив, що повернеться у крісло режисера. 

Наразі Педро Паскаль шукає нові проєкти у перерві між зніманням нових сезонів успішного серіалу «Останні з нас» (The Last Of Us) від HBO, у якому актор зіграв головну роль. 

Крім «Гладіатора», актора вже цього року можна буде побачити в короткометражному фільмі Педро Альмодовара «Дивний спосіб життя», прем’єра якого відбудеться на Каннському кінофестивалі. Також Паскаль знявся у фільмі Ітана Коена Drive-Away Dolls, який виходить у вересні.

Блокбастер «Гладіатор» вийшов в прокат у 2000 році та заробив понад 460 мільйонів доларів у світовому прокаті. Фільм номінували на 12 «Оскарів», п’ять номінацій стали переможними.

Раніше стало відомо, що продовження серіалу The Last of Us можуть почати знімати вже цього року. Крім того, творці серіалу Крейг Мейзін та Ніл Дракман нещодавно поділились деякими подробицями щодо майбутнього сезону шоу.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...