Реклама

👀 На CinemaCon показали 14 хвилин з «Людина-павук: Крізь всесвіт»: перші враження

Čytaty latynkoju
👀 На CinemaCon показали 14 хвилин з «Людина-павук: Крізь всесвіт»: перші враження
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👀 На CinemaCon показали 14 хвилин з «Людина-павук: Крізь всесвіт»: перші враження
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У понеділок на фестивалі CinemaCon у Лас-Вегасі студія Sony Pictures Animation презентувала ще незавершені перші 14 хвилин довгоочікуваного мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт».

Мультфільм є продовженням історії Майлза Моралеса/Людини-павука, озвученого Шамейком Муром, та Гвен Стейсі/Жінки-павука, озвученої Гейлі Стайнфельд, у мультивсесвіті «Людей-павуків».

Власне глядачам на фестивалі показали початок мультфільму. Він починається з того, що Майлз перебуває у своїй спальні, коли до нього несподівано завітала Гвен Стейсі. Вони гойдаються на павутинні та розмовляють високо над Брукліном, поки їх не переривають батьки Майлза. Перед тим, як сегмент закінчується, Майлз має ще одну зворушливу розмову зі своєю матір’ю, яку озвучує Луна Лорен Велес.

Один з трьох режисерів майбутньої екранізації Людини-павука, Кемп Пауерс розповів, що сиквел є «продовженням історії Майлза Моралеса, залучаючи багато персонажів, старих і нових, до тієї ж емоційної подорожі».

Очевидці власне цього фрагменту не були багатослівними у своїх реакціях. Проте старший редактор GameSpot Кріса Хейнер повідомив з Лас-Вегаса після перегляду презентації, що відзнятий матеріал ще не закінчений, але він виглядає фантастично та цілком відповідає якості першого фільму.

Відзначимо, що чекати на «Людина-павук: Крізь всесвіт» залишилося зовсім не довго, адже в прокат мультфільм вийде вже 1 червня цього року. До того ж у 2024 році вийде ще одне продовження пригод Людини-павука.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...