Реклама

🤡 Актор Beef зізнався у зґвалтуванні, а тепер намагається приховати це за допомогою скарги на порушення копірайту

Čytaty latynkoju
CNBC
🤡 Актор Beef зізнався у зґвалтуванні, а тепер намагається приховати це за допомогою скарги на порушення копірайту
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤡 Актор Beef зізнався у зґвалтуванні, а тепер намагається приховати це за допомогою скарги на порушення копірайту
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Серіал Beef про двох нестабільних людей, які познайомилися під час інциденту на дорозі, викликав справжній фурор у публіки. Проте разом з поновленою популярністю до актора Девіда Чоу, який виконує роль Айзека Чо, прийшов несподіваний привіт з минулого.

Актор був давно відомий також як художник муралів, який розмалював стіни офісу Facebook (наразі Meta), отримав за це у винагороду акції й на цьому неймовірно розбагатів — на момент IPO компанії його частка коштувала $200 мільйонів.

У 2014 році Девід Чоу завітав у гості до подкасту DVDASA, де розповів історію, як примусив масажистку до орального сексу.

Їй це не подобається, але вона не зупиняється. Я беру її за потилицю і натискаю на свій член, але вона не робить цього, тоді я кажу: «Відкрий рота», і вона відкриває, а потім я починаю трахати її в обличчя

Девід Чоу, актор та митець

Вже тоді це викликало скандал, а митець намагався виправдатися тим, що «це насильницька поведінка, але я не ґвалтівник».

Згодом Девід Чоу взагалі заявив, що вся історія є вигадкою.

Ми створюємо історії та розповідаємо казки. Це не новинне шоу. Це не репрезентація моєї реальності. Це не місце, куди можна прийти за достовірною інформацією про мене чи моє життя. Це моя версія реальності, це мистецтво, яке іноді ображає людей. Мені шкода, якщо хтось повірив, що ці історії були правдою. Це не так!

Девід Чоу, актор та митець

DVDASA має позиціонування як «подкаст про стиль, стосунки та розваги для молоді, головною метою якого є допомога молоді у розв’язанні проблем, пов’язаних зі стосунками, сексуальністю, азартними іграми та кар’єрою». Нічого з його опису не натякає на те, що його зміст є придуманим.

Проте Чоу наполягав на несправжності цієї історії й надалі:

Я переказав історію просто для епатажу, щоб створити враження, ніби я сексуально зґвалтував жінку. Хоча я сказав ці слова, я не вчиняв цих дій. Цього не було. У мене НУЛЬОВА історія сексуальних нападів. Я глибоко перепрошую за будь-який біль, який я заподіяв комусь своїми минулими словами... Я був хворою людиною в розпалі своєї психічної хвороби, і останні 3 роки провів у психіатричній лікарні, зцілюючи себе і присвятивши своє життя допомозі та зціленню інших через любов і дії...

Девід Чоу

Варто також зазначити, що за дев’ять років не стало відомо про жодну жінку, яка б звернулася до поліції або виступила публічно стосовного цього інциденту. Проте також необхідно пам’ятати, що жінки часто бояться засудження й суспільного тиску, тому не повідомляють про випадки зґвалтування, особливо коли йдеться про публічну фігуру.

У 2021 році Девід Чоу заявив, що ця історія була способом знайти дно в стані його психічного здоров’я та звернутися за допомогою.

Скандал з того часу вщух, але з виходом серіалу «Сварка» поновився з новою силою — уривки з подкасту з’явилися у твіттері, проте швидко були видалені адміністрацією мережі на підставі порушення авторських прав.

Скаргу було подано від David Young Choe Foundation (також відомої як Meleka Foundation), це організація, що представляє інтереси Девіда Чоу, а також Igloo Hong Inc., яка володіє правами на подкаст DVDASA.

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...