Реклама

🎞️ Другий сезон мультсеріалу Arcane за League of Legends варто очікувати не раніше 2024

Čytaty latynkoju
🎞️ Другий сезон мультсеріалу Arcane за League of Legends варто очікувати не раніше 2024
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🎞️ Другий сезон мультсеріалу Arcane за League of Legends варто очікувати не раніше 2024
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Мультсеріал Arcane у світі League of Legends, що виходить на Netflix, заслужив схвалення як від глядачів, так і від критиків — та навіть премію «Еммі» за найкращий анімаційне шоу.

Перший сезон вийшов ще у 2021 році, і з того часу глядачі нетерпляче очікують продовження, однак почекати доведеться ще, щонайменше, рік.

За заявою керівника Riot Games Ніколо Лорента, він днями лише подивився третій епізод другого сезону, тож серіал знаходиться в активному виробництві, однак ще не готовий. Для цього, за його словами, є дві причини.

По-перше, якщо ви хочете отримати якість, вам не потрібно поспішати, це вимагає часу. Тож це хороша причина. Погана причина полягає в тому, що, чесно кажучи, ми не знали, чи буде перший сезон успішним... Якби я знав, ми могли б почати другий сезон набагато раніше, але ми не знали, тому трохи почекали, й тепер розплачуємося за це, тому цього року, на жаль, цього не станеться

Ніколо Лорент, керівник Riot Games

Тож сподіваємося, що очікування буде того вартим. А поки нагадуємо, що на Netflix доступна також п’ятисерійна документалка про створення Arcane.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...