Реклама

🤩 Netflix випустить документальну стрічку про шотландського виконавця Льюїса Капальді

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🤩 Netflix випустить документальну стрічку про шотландського виконавця Льюїса Капальді
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 🤩 Netflix випустить документальну стрічку про шотландського виконавця Льюїса Капальді
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вже наступного місяця на Netflix вийде документальна стрічка про шотландського виконавця Льюїса Капальді під назвою How I’m Feeling Now. Про це передає NME.

Режисером фільму виступив Джо Перлман, який працював над документалкою «Повернення в Гоґвортс», яка вийшла з нагоди 20-річчя Поттеріани.

У стрічці покажуть як Капальді повертається в рідну домівку в Шотландії, щоб почати роботу над своїм другим альбомом Broken By Desire To Be Heavenly Sent. За описом картина охопить «вирішальний рік Капальді», який щосили намагається поєднати домашній побут із «життям однієї з найбільших зірок на планеті».

Якщо чесно, я дуже боюся, що люди побачать цей документальний фільм, але водночас я дуже пишаюся ним. Я сподіваюся, вам він сподобається

Льюїс Капальді

Як зазначив голова відділу музичних фільмів Pulse Films Сем Бріджер, робота над цим проєктом починалась з того, як виконавець працював над своїм другим альбомом, але потім на перший план вийшла історія того, як виконавець живе з усією тією славою.

Альбом Broken By Desire To Be Heavenly Sent вийде 19 травня, а реліз документальної стрічки How I’m Feeling Now відбудеться у квітні на Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...