Реклама

😲 За «Володарем перснів» знімуть декілька нових фільмів 

Čytaty latynkoju
😲 За «Володарем перснів» знімуть декілька нових фільмів 
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 😲 За «Володарем перснів» знімуть декілька нових фільмів 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Warner Bros. і New Line уклали багаторічну угоду зі шведською ігровою компанією Embracer Group, якій належать права на адаптацію творів Джона Р. Р. Толкіна.

Це означає, що компанії зможуть знімати повнометражні стрічки й всіляко розвивати всесвіт «Володаря перснів». Однак право на випуск серіалів наразі є лише в Amazon.

Картини планують запустити в розробку в найближчому майбутньому, але яким саме подіям зі світу Середзем’я вони будуть присвячені — невідомо. Цілком імовірно, що у нових екранізаціях можуть показати нові пригоди вже відомих раніше персонажів.

Автор кінотрилогій «Володар перснів» та «Гобіт» Пітер Джексон вже повідомив, що він знає про подальші плани Warner Bros. і New Line. За його словами, він та сценаристки Френ Волш і Філіпа Бойєнс також у курсі останніх подій:

Warner Bros. і Embracer тримали нас у курсі всіх подій. Ми з нетерпінням чекаємо подальшої розмови з ними, щоб дізнатися їхнє бачення подальшого розвитку франшизи

На тлі таких новин є шанс, що у Пітера Джексона знову буде шанс попрацювати над всесвітом «Володаря перснів», однак коли це може статись — невідомо.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...