Реклама

👰🏻‍♀️ Дивіться український трейлер комедії «Нестримне весілля» з Дженніфер Лопес

Čytaty latynkoju
👰🏻‍♀️ Дивіться український трейлер комедії «Нестримне весілля» з Дженніфер Лопес
  1. Головна
  2. Кіно і серіали
  3. 👰🏻‍♀️ Дивіться український трейлер комедії «Нестримне весілля» з Дженніфер Лопес
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

«Нестримне весілля» — це комедія/мелодрама із Дженніфер Лопес та Джошем Демелом у головних ролях.

За сюжетом пара вирішує провести своє весілля на віддаленому острові, але їхні родичі не можуть ніяк знайти спільну мову й часом це доходить до великих сварок. Напечена не витримує цього й намагається втекти звідти, однак навіть це йде не за планом:

Що може бути романтичнішим, ніж весілля в екзотичному місці? Насправді, Дарсі віддала би перевагу чомусь менш вишуканому. Та її наречений Том хоче, щоб все було ідеально, тому вмовив кохану відсвяткувати розкішне весілля на тропічному острові. Бажання Дарсі втекти з власного весілля стало очевидним після зустрічі родин наречених та їхніх друзів – вони просто несумісні! Однак саме тоді, коли сутички загрожують усе зруйнувати, весілля зривають пірати. Вони беруть у заручники усіх, окрім зниклих наречених. Тепер Дарсі і Том повинні припинити суперечки, щоб врятувати рідних... за умови, що молодята не прикінчать одне одного раніше

Синопсис фільму

Режисером картини виступив Джейсон Мур («Сестри», «Ідеальний голос»), а за музику відповідальний композитор Топрак Пінар.

Прем’єра стрічки «Нестримне весілля» запланована на 26 січня цього року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...